Bling Bling

Ons personeel

Wij beschikken over een ruime ervaring met het gebruik van de belangrijkste schoonmaakmethoden en weten als geen ander wat schoonmaken in de praktijk betekent voor uw bedrijf

Ons personeel

Onze bedrijf handelt volgens gouden regels die zowel in onze interneals externe communicatie aanwezig zijn. 

Onze organisatie handelt volgens gouden regels die zowel in onze interne als externe communicatie aanwezig zijn. Wij hanteren deze regels in onze advisering en uitvoering van de aangeboden diensten.

Onze organisatie is erg gehecht aan de motto afspraak is afspraak. Zo komen wij onze afspraken altijd na. Wij zorgen ervoor dat wij strikte en duidelijke afspraken maken met uw organisatie, zodat onze diensten volledig en correct worden uitgevoerd.

Onze klanten gaan altijd voorop. Wij vinden dat onze klanten de volledige zorg, die wij kunnen aanbieden, verdienen. Wij streven ernaar om onze klanten tevreden terugkijken op de samenwerking met ons. Daarom is klant koning bij ons.

Ons personeel wordt er expliciet op geattendeerd om alle zaken correct te verzorgen. Ook is het personeel scherp en vriendelijk, ten aller tijden. Deze instelling bevordert de communicatie en reflecteert onze eerlijkheid. Wij geloven namelijk heilig dat eerlijkheid het langste duurt.